Myöhän Kesäfestarit

Myöhän Kesäfestarit

Ravintola Myöhässä järjestetään jokavuotiset kesäfestarit,

mutta tänävuonna tapahtuma-alue laajenee aina ulos asti!

Kaksi päivää pääset nauttiaman mahtavista live-esiintyjistä,

kylmistä juomista ja lämpimistä ruuista!


Perjantai

DJ Nada-One: Pitkänlinjan huippu DJ, joka on tehnyt pitkään yhteistyötä alansa parhaiden kanssa. Vinyylivirtuoosi vailla vertaa!

Jona & Bege: Paikallinen kaksikko on tehnyt pitkää yhteistyötä, molemmat ovat kovan luokan freestyle osaajia, sekä heidät tunnetaan alkuperäisen hiphop kulttuurin lipunkantajina!

Rowine: Nuori kuopiolainen nouseva kyky Funkkaa- taikka kuole kollektiivistä! Tyyliltään Rowine edustaa vahvasti trap/grime tyylistä soundia, kuitenkin kunnioittaen alkuperäisiä hiphopin rytmejä ja perinteitä.

Hursti & Häkkilä: Parivaljakko, joka on tehnyt yhdessä musiikkia jo vuosikymmenen ajan. Duon osapuolten tyylit ja kirjoitustavat ovat hyvin erilaiset, mutta toisiinsa yhdistettynä ne muodostavat taianomaisen, täysin omanlaisen toisiaan täydentävän soundin. Kaksikko on ehdottomasti lupaavimpia nuoria kokoonpanoja tämän päivän suomiräp-skenessä.

Area52: Kuokkalasta ponnistava kolmikko: Rehtivee, Bege sekä Idän Nikolai. A52 julkaisi toukokuun lopussa uuden julkaisunsa ”Area Bros” jolta tullaan kuulemaan takuu varmasti uutta materiaalia!

Tapani Kansalainen: Tampereelta kotoisin oleva hiphopin moniosaaja. Tapsa K kuuluu myös maineikkaiseen suomiräp kollektiiviin Joku Roti Mafiaan! Meno keikoilla on eloisa ja super funky!

Are & Kriso: Jkl Funk Days kollektiivin keskeisemmät jäsenet. Kortepohjan timanttinen duo, joka on suomiräpin saralla jo legendan maineessa. Are on lisäksi freestyleräpin Suomen mestari, sekä hallitseva Kiero Sawo battlejen mestari!

MC Kajo: Kolminkertainen freestyle räpin Suomen mestari, SKR- kirjoitettujen battlejen toinen perustajajäsen, sekä Yhdentekevää kokoonpanoon kuuluva Mc Kajo jatkaa ulko esitysten jälkeen sisätiloissa freestyle räpin parissa!

Lauantai

DJ R2ISDJ2: Suomen lupaavimpiin kykyihin kuuluva DJ, joka kuuluu myös paikalliseen Matala Profiili kollektiiviin. Jäätävän CV.n omaava DJ pyörittää vinyylejä armottoman kovalla tatsilla!

Viimeinen kevät: Vaajakoskelta ponnistava suomirock bändi, joka soittaa kitaravetoista rockia Klamydian, ja Popedan jalanjäljissä, kuitenkin omalla melodisella tyylillään.

Duo Jouni Keronen: Tangokuningas, iskelmäartisti ja laulujentekijä Jouni Keronen nousi yleisön suosioon vuonna ’98 , jolloin hänet kruunattiin Tangokuninkaaksi Kirsi Rannon rinnalle. Ensimmäinen pitkäsoitto julkaistiin vuonna ’99. Jouni on harvoja suomalaisia artisteja joilta onnistuu uskottavasti niin tanssi- kuin rock/popmusiikki.
Toinen osapuoli duo:sta on Myöhässäkin tuttu Jani Timonen, joka säestää kappaleet kitaralla ja hoitaa duon taustalaulut.

Toistuvat Yllätykset: Suomen taianomaisin hip hop show! Räppäreitä, laulajia, kaksi DJ:tä, tuottajia, taiteilijoita sekä tanssijoita sisältävä crew räjähtää silmillesi kuin ilolintu kakusta! Räppiä, breikkiä, hassuja esiintymisasuja ja vertauskuvallisia kaniineja suoraan hatusta! Mitä vaan voi tapahtua! Energinen, sympaattinen, sielukas, toistuva, yllättävä, ja pakko kokea livenä!

Poju: Pasi Heinonen, taiteilijanimeltään Poju on suomalainen laulaja, joka tuli tunnetuksi vuonna 2011 esittämästään ”Poika (saunoo)” -kappaleesta, josta tuli yksi vuoden 2011 kesähiteistä Suomessa. Tällähetkellä Poju painii omassa sarjassaan melodisen dancepopin tanssittavassa maailmassa! Vuonna 2017 Poju julkaisi suosituksi kappaleeksi nousseen singlen ”Esson baari”.

Bege & Sige jatkavat ulko esitysten jälkeen sisätiloissa freestyle räpin parissa! Luvassa yllätyksiä sekä hulvatonta meininkiä improvisoidun räpin parissa!


Liput Ravintola Myöhästä: 2 päivän ennakko lippu 15€,
1 päivän lippu tapahtumapäivänä ovelta 15€.
Tapahtuma K-18

Tästä tapahtuman Facebook-sivulleVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *