Hiphop Night

Hiphop Night on noin kerran kuussa järjestettävä
live-rap/hiphop tapahtuma,
joka tarjoaa elämyksiä

sekä nautinnollisia hetkiä hiphop-kulttuurin ja live-musiikin parissa.

Iltojen tavoitteena on esitellä monipuolisesti eri artisteja
ja tyylejä ympäri Suomea sekä maailmaa.


Hiphop Night vol #23

25.10.

AINA: Toistuvat Yllätykset; Suomen taianomaisimmasta live hiphop kokoonpanosta tunnetuksi tullut laulaja/räppäri. Valloittavalla ja säkenöivällä energialla varustettu, aina iloinen AINA tulee valloittamaan myöhän estraadin lokakuun loppupuolella!
Huhujen mukaan uutta hiottua materiaaliakin on syytä odottaa melko piakkoin tulevaksi. Tämä täytyy ehdottomasti nähdä ja kokea livenä! Mainittakoon vielä, että Aina valmistui menneen kesän aikana musiikkipedagogiksi & laulunopettajaksi!

DJ R2ISDJ2: Miellyttävän, sekä toivotun paluun vinyyleiden ääreen tekee DJ R2ISDJ2! Nuorella miehellä on kalenteri, sekä kädet täynnä tekemistä. Kehityskäyrä näyttää pystyviivaa suoraa ylöspäin, ja tekeminen näyttää helpolta. Nuori herra on kerryttänyt viime vuosina myös kullanarvoista kansainvälistä keikkakokemusta.
R2 on käynyt tekemässä Dj keikkoja mm. Sloveniassa,
Ruotsissa, sekä Venäjällä.
R2 kuuluu myöskin Toistuvat Yllätykset kokoonpanoon!

SUPERIORE: Superiore, Freshiäkin freshimpi jyväskyläläinen 3 hengen kokoonpano: Kila, Bonjaika & Jeeli. Saundissa kuuluu selkeä arvostus alkuperäistä hiphop kulttuuria kohtaan.
Nuoret herrat ovat samalla päivittäneet osaamisensa osuvasti ja todella tyylikkäästi tähän hetkeen. Mielenkiintoisin uusi porukka jkl alueelta! Kunnia saada heidät artistivieraiksi. Tätä settiä ei todellakaan kannata missata!

FREESTYLE RAP: Perinteiset freestylet, eli improvisoitua räppiä.
Yleisö pääsee omalta osaltaan mukaan täydentämällä aiheita ja aihioita. Luvassa on takuuvarmasti tylyjä iskulinjoja ja battle harjoituksen omaista räbäytystä. Perinteiset tavara freestylet tullaan myös heittämään! Tule tarkastamaan mitä muuta rohkeat freestyle räpit pitävät sisällään! Mikkiä kontrolloi ja hallinnoi Bege.

Klo: 21:30 – 02:30 – Liput: 5€
Nähdään mestoilla! Tervetuloa!