Hiphop Night

Hiphop Night on noin kerran kuussa järjestettävä live-rap/hiphop tapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä

sekä nautinnollisia hetkiä hiphop-kulttuurin ja live-musiikin parissa.

Iltojen tavoitteena on esitellä monipuolisesti eri artisteja ja tyylejä ympäri Suomea sekä maailmaa.


Hiphop Night vol 18

16.11.2018

Are & Kriso:

Kortepohjan timanttinen duo, kotimaisen rap/hiphop musiikin kärki parivaljakoita. Are on freestyle räpin suomenmestari vuosimallia 2007, sekä hallitseva Kiero-sawo battlejen mestari vuosimallia 2017!
Kriso, mies joka tunnetaan tuotantopuolelta härskeistä, fäteistä ja funkeista taustoistaan, omintakeisista huumorilla höystetyistä räpeistään, sekä mukaansa tempaavasta tarinoinnista. Miehet ovat tehneet tolkuttoman määrän materiaalia erinäisillä julkaisuilla. Are ja Kriso ovat eläviä legendoja!! Tätä settiä et halua missata mistään hinnasta! Kpc represent!

Jona & Bege:

Kuokkalasta kotoisin olevat sanataiturit. Molemmat ovat kovan luokan freestyle seppiä. Herrat tekivät yhdessä vuonna 2015 Jonkinsortin-mixtapen, joka myytiin loppuun hyvin nopeasti.
Myöhä hiphop night 18 tapahtumassa mahdollisuus ostaa uusinta painoksia mixtapesta! Check it out!

Dj Nada-One:

Erittäin kovan luokan DJ, joka pyörittää levareita samettisella tatsilla! On toiminut aiemmin mm. Og Ikosen keikka dj:nä!

Freestyle rap:

Tuttuun tapaan, loppu illasta vielä pommit freestyle räbäytykset! Estraadille esiintymään saapuu myös tukku erikoisvieraita! Huom. Kyseessä ei ole open mic!

 

Liput 5€ ovelta. Tervetuloa!

Tapahtuman Facebook sivulle tästä